Vakantiesluiting 2022:

Zaterdag 30 juli tot en met maandag 22 augustus zijn wij gesloten.

 

Onze showroom is vanaf 23 augustus regulier (zonder afspraak) geopend van di-vr: 10.00 - 17.00 uur en zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

 

LET OP: Wij hebben een leuke vacature voor een monteur haarden en kachels beschikbaar! Klik hier voor de vacature.

Altech Max B

Vrijstaande houtkachel

3 - 8,5 kW

Energieklasse: A+
Adviesprijs€ 3808,00
Fabrikant : Altech
Beschrijving

De Altech Max B is een moderne houtkachel. Deze houtkachel heeft een ongekend strak design in combinatie met de vertrouwde speksteenwarmte. Dat maakt de Altech Max DE kachel van de toekomst. De Altech Max B Depot staat brandend opgesteld in onze showroom. Zo kun je altijd even een kijkje komen nemen. 

Waarom kiezen voor de Altech Max B 

Voor het eerst in 40 jaar heeft Altech de keuze gemaakt om een model op de markt te brengen met een stalen frame. Door dit stalen frame en verdiepte spekstenen heeft de Altech Max het meest strakke design van alle speksteenkachels. Met een vermogen van 3 tot en met 8,5 kW is de Max geschikt om zowel kleinere ruimtes als grote ruimtes te voorzien van zijn heerlijke infraroodwarmte. Zoals u van Altech gewend bent, is dit model ook leverbaar op houtdepot. Zo heeft u een nog beter zicht op het prachtige vuurspel.

Maatvoering:

Hoogte: 63 cm
Breedte: 50 cm
Diepte: 43,8 cm
Diameter rookgasafvoer: 150 mm

Altech kachels

Altech staat erom bekend dat zij de oerkracht van speksteen sinds 1980 combineren met baanbrekende innovaties. Het resultaat: eenvoudig te bedienen kachels die maximale warmte uit een blok hout halen, milieuvriendelijk verbranden en CO2-neutraal stoken. Meer Altech houtkachels bekijken? Neem dan een kijkje op onze website bij de Altech kachels.

Bekijk meer Altech kachels

Wilt u de Altech Max B in het écht bewonderen en meer advies inwinnen over deze of andere houtkachels? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Over Mijnders Haarden

Wij zijn de specialist op het gebied van houtkachels, pelletkachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Zowel vrijstaand als inbouw. Mijnders Haarden geeft de gasten een warm gevoel. Iedere klant is weer uniek. Daarom nemen wij de tijd voor je en leveren we maatwerk waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij hebben houtkachels van verschillende Nederlandse en buitenlandse merken. Persoonlijk advies nodig? Kom gerust langs in onze showroom in Zeijen. Wij zijn zes dagen per week geopend.